Ai ascultat noul meu single?

Gata!
“Holding you” e deja în online. Începând din acest moment găsești piesa pe Spotify, AppleMusic, Google Play, Deezer etc.
Fiecare lansare de piesă îmi descarcă telefonul mai repede decât în mod normal. Stiu, unii ar spune că tre’ sa schimb bateria ca i-a venit vremea. :))
Nah, telefonul meu se descarcă mai repede pentru că foarte multă lume mă sună sau îmi scrie ceva în legătura cu piesa / clipul iar eu nu pot decat să mă bucur!
Încerc să scriu ce simt în momentele astea dar… scriu, șterg și iar scriu. E destul de greu să cuprind în cuvinte bucuria cu care mă încarc de la voi. Pentru mine, ăsta-i momentul în care îmi dau seama că munca mea nu e în zadar. Că sunt oameni care rezonează cu ceea ce scriu în anumite momente din viața mea. Și e un sentiment fain să văd că sunt oameni care trăiesc ca și mine anumite momente.
Tudor de la Moving Elements a fost cu ideea de a duce piesa în direcția asta ca și sound, lăsându-ma pe mine să-mi fac filmul cu textul și cu linia melodica. Sper să-ți placă produsul final și să ajungă în playlist-ul tau personal. (Na, c-am facut și rimă)
Ca de fiecare dată, Ctn Vlad s-a ocupat de videoclip și cu ocazia asta am bifat colaborarea cu numărul 8!
În tot e înseamnă ArtWork / Video Motion, lucrez de fiecare dată cu Codruț Moldovan (2KDESIGNS). Un adevărat profesionist și prieten. Îmi place mult viziunea lui. Aruncă o privire pe contul lui de Instagram și iți garantez că o să rămâi 😱. Trust me!
La acest clip au mai contribuit Adriana Matei, Gabriela Popescu-Gorgan și Andrei Virtic care face niște super poze. Am zis!
Prin faptul că dai mai departe muzica mea, și tu esti o parte din tot ce fac. Și pentru asta îți mulțumesc!
Pregatesc o cafea.
Vrei? 🙂